De CySEC schorst de vergunning van het EZTrader binaire opties broker

De regulator van de financiële markten, de CySEC (gevestigd in Cyprus en die belast zijn met het toezicht op de handel in industrie en haar forex brokers, binaire opties makelaars en andere financiële instellingen) heeft onlangs ingetrokken de aan de onderneming verleende WGM Services licentie Ltd ; met andere > Naar het artikel een woorden deze intrekking geldt voor de moedermaatschappij dat de EZtrader.com website en de EZTrader binaire opties broker in aanvulling op de merken GlobalOption, EZInvest en 888binary bezit. Intrekking van de vergunning CySEC aan de onderneming verleende WGM Services Ltd straft de EZTrader binaire opties broker, omdat het bezit van een dergelijke vergunning is een positieve pointthat weerspiegelt de veiligheid van de makelaar en het vertrouwen dat de financiële toezichthouders toe te schrijven aan het.

De EZTrader binaire opties broker verklaard een omzet van $ 7.950.000 hebben in het eerste halfjaar van 2014 (vanaf het begin van januari tot eind juni). Het bedrijf WGM Services Ltd heeft een fundraiser van 3.940.000 dollar uitgevoerd van de Kijk hier! investeerders in de maand mei 2014 om zich te voorzien van 6.950.000 in beschikbare liquide middelen (cash) op 30 juni 2014. Opgemerkt moet worden dat EZTrader onlangs partnerschapsovereenkomsten heeft getekend met de Duitse voetbalclub Bayer Leverkisen en de Baskische club Feyenoord Rotterdam.

Als u zeker zich afvraagt ​​waarom de CySEC het besluit om de vergunning van het EZTrader makelaar in november op te schorten maakte, het gezag verduidelijkt en verklaart dat het heeft een aantal vermoedens van overtreding van de financiële regelgeving met betrekking tot een aantal kwesties, waaronder:

– Het vastzetten van (handelaars) fondsen cliënten

– Het beschikbare eigen vermogen

– Het buitensporige financiële risico’s te nemen

Het CySEC heeft een dergelijk besluit, aangezien deze schendingen genomen zou kunnen gevolgen hebben voor de klanten (binaire opties handelaren) van EZTrader en hun belangen op de financiële markten. De Cyprus regulator, de CySEC, verwacht een reactie van het bedrijf WGM Services alleen maar naar de website van Ltd. In de tussentijd, de schorsing van de vergunning blijft tijdelijk.

In theorie, wanneer deze licenserevocation optreedt, wordt de binaire opties broker in kwestie is niet langer toegestaan ​​om zijn diensten te verlenen aan handelaren binnen het grondgebied onder toezicht van de regulator. Met andere woorden, aangezien dit betrekking heeft op de CySEC, moet EZTrader geen huidige markt transactie van zijn Europese handelaren tot de schorsing van de vergunning is verlopen.

In afwachting van de oplossing van het probleem tussen de CySEC en de moedermaatschappij dat de EZTrader makelaar bezit, is het beter om binaire handel in opties te oefenen met een andere binaire opties makelaar die wordt gereguleerd en geautoriseerd door de financiële toezichthouders. Aangezien wij de voet volgen van de industrie van de binaire opties makelaars en haar nieuws, zullen we ervoor zorgen om een ​​update zodra nieuw bewijsmateriaal met betrekking tot de licentie suspensionobviously te publiceren op dit artikel of op onze binaire opties blog voor een aantal ideeën als CySEC of EZTrader makelaar delen met ons in de hoop dat het probleem positief is opgelost.

Echter, als je wilt om geld te verdienen op binaire opties via een andere broker tot het EZTrader broker lost haar situatie met de CySEC regulator, de BonusBinaryOptions.net artikel adviseert u om te kiezen voor een gereglementeerde makelaar zoals OptionTime, TopOption of 24Winner. deze drie makelaars behoren tot hetzelfde bedrijf Safecap Investment Ltd en hebben licenties uit een tiental Europese financiële toezichthouders, zoals de CySEC , AMF Banque de France , CNMV (Spanje), de CONSOB (Italië), de FCA (Verenigd Koninkrijk). De talrijke licenties die verschillende financiële toezichthouders hebben verleend aan deze drie reliablebrokers dat we verwijzen naar getuigen van de ernst ervan, dus ze zijn een goed alternatief voor de EZTrader makelaar.

BonusBinaryOptions.net is uniek in zijn vermogen om te onderhandelen over de beste binaire opties bonussen. Terwijl in normale omstandigheden brokers hebben de neiging om standaard bonussen is een geweldige manier om te verbeteren op deposito te bieden, dankzij de speciale relatie die we genieten met de makelaars, ons team was in staat om te onderhandelen met de meeste makelaars exclusieve bonussen die anders niet bestaan.

Hoewel de EZTrader broker is een van de weinige brokers die niet in eerste instantie bieden wel een bonus op storting om nieuwe handelaren, zal hier leren ons team heeft onderhandeld met deze broker een 100% bonus op storting bij het openen van een EZTrader rekening, waardoor direct een verdubbeling van je initiële investering. Met behulp van het voorbeeld van de brokers die we eerder hebben aanbevolen, namelijk OptionTime, TopOption en 24Winner, dan kunt u er rekening mee dat bij het openen van een account bij een van deze makelaars door middel van een van de links op onze website, bent u ook recht op een uitzonderlijke 100% bonus op storting , terwijl in normale omstandigheden deze makelaars bieden respectievelijk slechts 25%, 0% en 40% bonus op storting.