Meer dan 15 miljard dollar opgesloten in DeFi-contracten als investeerders groeien belangen in de DeFi-ruimte

De totale waarde in DeFi is met meer dan 2.000% gestegen ten opzichte van 689 miljoen dollar in het voorgaande jaar.

De DeFi-ruimte heeft een nieuw record gevestigd omdat investeerders tot 15 miljard dollar aan activa hebben opgesloten. De DeFi-ruimte is het afgelopen jaar aanzienlijk gegroeid doordat miljarden dollars werden geïnvesteerd in verschillende projecten. InsideBitcoins onthulde in een rapport dat de totale waarde die in de DeFi-protocollen is vastgelegd, met 2,077% is gestegen van 689 miljoen dollar. Het rapport onthulde verder dat investeerders wekelijks 1 miljard dollar in DeFi-projecten staken.

Er zijn drie projecten die de industrie domineren. Zij omvatten Maker, Aave en Compound. Maker domineerde de markt met een aandeel van 20%, aangezien het DeFi-project 3 miljard dollar in waarde heeft opgesloten. Aave heeft 2,08 miljard dollar in waarde opgesloten, terwijl Compound 2,07 miljard dollar heeft. Momenteel, Maker is $686.04, is Aave omhoog 15.83% tot $103.66, terwijl Samenstelling $144.70 is.

In de loop van de tijd hebben investeerders winstgevende rendementen gemaakt door middel van de opbrengst landbouw, wat heeft geleid tot een toenemende belangstelling voor de DeFi-projecten.

De DeFi-ruimte is gegroeid sinds de totale waarde van de DeFi-ruimte in februari tot 1 miljard dollar is gestegen. Op 12 november werd de totale waarde van de DeFi-sector opnieuw verhoogd met 13,62 miljard dollar, na de overtocht van meer dan 12 miljard dollar eind oktober. Op dat moment zei de CEO van analytisch bedrijf CryptoQuant Ki Young Ju dat de belangstelling voor DeFi-projecten toenam omdat mensen gefascineerd raakten door hoogrenderende strategieën.