Motley Fool lisää Bitcoinin 10X-salkkuunsa

Motley Fool lisää Bitcoinin 10X-salkkuunsa – sillä on 500 000 dollarin hintatavoite

Sijoitusneuvontapalvelu ostaa Bitcoinia sen 10X-salkulle ja lisää 5 miljoonan dollarin arvosta omaan taseeseensa.

Rahoitus- ja sijoitusneuvonta jättiläinen The Motley Fool on ilmoittanut sijoittavansa 5 miljoonaa dollaria Bitcoiniin (BTC) odottaen, että se nousee 500000 dollariin.

Ilmoitettiin aiemmin tänään blogin ja Twitter-viestin kautta, yritys ilmoitti, että se ei „osta ylihinnoiteltuja ETF: itä“, vaan „ostaa Bitcoinia suoraan“. Tällä hetkellä sijoitusluokassa sijoittumalla maailmanlaajuisesti viidenneksi, vastaavan Bitcoin Future verkkosivuston mukaan, ja 87 miljoonalla verkkosivustokäynnillä kuukaudessa, The Motley Fool esitteli oston kolme keskeistä syytä: Bitcoin on parempi arvon varasto kuin kulta, se on tehokas suojaus inflaatiota vastaan ​​ja siitä voi tulla transaktiovarallisuus.

Tästä syystä:

1. Uskomme, että se tallentaa arvoa tehokkaammin kuin kulta pitkällä aikavälillä.
2. Uskomme, että siitä voi tulla kaupankäynnin väline, ikään kuin hinnoittelu vakiintuu tulevalla vuosikymmenellä.
3. Uskomme, että se voi toimia tuottavana suojana inflaatiota vastaan.
– The Motley Fool (@themotleyfool) 17. helmikuuta 2021

Yritys sijoittaa Bitcoiniin 10-kertaisen oikean rahan salkunsa kautta yhtenä 40: stä omaisuuserästä, joiden se ennustaa tuottavan 1000 prosentin tuoton seuraavien 15 vuoden aikana. Yritys on suositellut digitaalista omaisuutta ydinomistukseksi kaikille sen 10X-jäsenille ja antanut heille aikaa ostaa BTC ennen kuin The Motley Fool aloittaa oman ostonsa. Se lisäsi, että tulevina viikkoina yritys „ostaa erikseen myös 5 miljoonaa dollaria Bitcoinia omalla taseellamme“.

Pitkän aikavälin sitoutumisen vuoksi ilmoituksessa selitetään, että volatiliteetti ei ole juurikaan huolestuttavaa.

„Vaikka Bitcoin voi hyvinkin jatkua epävakaalla lyhyellä aikavälillä, uskomme, että sillä on kymmenen kertaa enemmän potentiaalia nykypäivän tasolta pitkällä aikavälillä osana hajautettua salkua. Aiomme pitää tämän Bitcoin-sijoituksen monien vuosien ajan. „

Jos yrityksen ennuste osoittautuu totta, Bitcoin näkee 500 000 dollaria seuraavan 15 vuoden aikana.

Motley Fool sanoo, että sillä on vankka kokemus investoinneistaan

Motley Fool on toistaiseksi nimennyt 10 10X-salkun 40 sijoitusvalinnasta, joista muut ovat pilvipalvelutoimisto Appian Corporation, sveitsiläinen biotekniikkayritys CRISPR Therapeutics, kyberturvallisuusyritys CrowdStrike, sähköisen kaupankäynnin foorumi Etsy, geenitestausalusta Fulgent, vakuuttaja Lemondate, sosiaalisen median alusta Pinterest, mobiilipelialusta Skillz ja videoviestintäyritys Zoom. On syytä huomata, että monia näistä osakkeista on jo suositeltu yrityksen muissa, perustavanlaatuisemmissa sijoituspalveluissa.

Neuvoa-antava yritys on ollut tietoinen kryptovaluutoista jo vuosia, ja vuoden 2017 analyysi viittaa siihen, että Bitcoinin suurin kilpailija ei ollut Ethereum vaan Litecoin.

Hauska tosiasia: Toiseksi eniten vieraillut sivuston käyttäjät siirtyvät Motley Fool -sivustolta on Internal Revenue Service -sivusto.

Otsikko on päivitetty. 5 miljoonan dollarin sijoitus lisätään yrityksen taseeseen eikä 10X-salkkuun. Salkkuun kohdistettua dollarin määrää ei ole paljastettu, mutta Motley Fool sanoi, että siitä tulee „ydinomistus“.